Wie is GroodSpraak

Wie is Groodspraak?

wimdegroodWat ik nu ga zeggen klinkt misschien als grootspraak. Maar in de betekenis van dat woord herken ik mij niet. Waarin dan wel?

Als begin zestiger mag ik, Wim de Grood, zeggen dat ik veel levens- en werkervaring heb.

Na mijn opleiding MO-A Nederlands ben ik op diverse terreinen werkzaam geweest.

Zo ben ik bijvoorbeeld jarenlang redacteur geweest bij een informatieve uitgeverij en redacteur voor diverse personeels- en relatiemagazines. Ook heb ik voor regionale kranten lange tijd artikelen en wedstrijdverslagen geschreven over de nationale autosport.

Met radio en televisie heb ik als freelance verslaggever/presentator/interviewer/eindredacteur sinds 1988 tot en met de dag van vandaag eveneens veel ervaring.

Last but not at least ben ik ruim 23 jaar werkzaam geweest in de grafi-media branche als adviseur waarin ik ook bijna dagelijks met de inhoudelijke kant van projecten te maken had. Bovendien was ik vaak betrokken bij en verantwoordelijk voor de pr van deze bedrijven.

En dat maakt het verschil tussen grootspraak en GroodSpraak.

Meer weten over GroodSpraak en de persoon Wim de Grood? Neem gerust vrijblijvend contact op!